• Forside
  • Menu
  • 8 Days of Tasting
  • Job
  • Køb Gavekort
  • DA
  • /

  • EN
Booking

All Day Menu

Se all day menu som pdf

Snacks

  • Mandler eller oliven
    45
  • Violette chips
    med eddikepulver
    50
  • Rød hummus
    med chilifrugter, olivenolie & havsalt
    65
  • Bikini toast
    med trøffel, skinke, mozzarella & svampe
    95
  • Calamari fritti
    med citron & mayonnaise
    125
  • Sardiner i olivenolie
    med surdejsbrød, mayonnaise & grillet citron
    130
  • Dansk økologisk stracciatella fra La Treccia
    med tomatkompot, basilikum & surdejsbrød
    135
  • Charcuterie
    ost, pølse, skinke, tapenade og surdejsbrød
    185
  • Tilkøb af surdejsbrød
    med pisket cream cheese
    30

Menu Central

Family style – 7 serveringer til deling Skal bestilles af hele selskabet

425 pr. person

  • Rød hummus
    med chilifrugter, olivenolie & havsalt

  • Calamari fritti
    med citron & mayonnaise

  • Rørt oksetatar
    med rødbede, estragonmayonnaise & ristet rug

  • Lakserillette
    med varmrøget laks, rødløg, dild, kapers & urter

  • Dansk økologisk stracciatella fra La Treccia
    med tomatkompot, basilikum & surdejsbrød 

  • Steak frites
    trancheret dansk oksebavette, serveret med pebersauce & fritter

  • Sundae
    med solbærkompot, sprød chokolade & vaniljeis

  • Vinmenu
    3 glas vin & filtreret vand
    295

À la carte

  • Glaseret rosenkål
    blomkålscreme, hasselnødder & beurre blanc
    145
  • Gratineret gnocchi
    Vesterhavsost, tomat, chili & urter
    155
  • Lakserillette
    med varmrøget laks, rødløg, dild, kapers & urter
    150
  • Rørt oksetatar
    syltet rødbede, sennepskorn, rugcrumble & estragonmayonnaise
    135
  • Cæsar salat
    hjertesalat, parmesan, croûtoner & kyllingebryst
    165
  • Chèvre Chaud
    gratineret gedeost, bitter salat, abrikos kompot, balsamico glace & valnødder
    165
  • Rigatoni
    pasta, vodka, løg, tomat, chili & parmesan
    165
  • Tilvalg stracciatella
    35
  • Moules marinières
    hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund, smør, fløde, porre, hvidløg & urter
    155
  • Bistroens burger
    beyond Meat, cheddar, ketchup, sennep, løg, pickles & fritter
    175
  • Meuniere-stegt rødtunge
    beurre blanc, ørredrogn & små kartofler
    Dagspris
  • Steak frites
    trancheret dansk oksebavette, serveret med pebersauce, grøn salat & fritter
    325

Sides


  • Pommes frites
    med rosmarinsalt & mayonnaise
    60

  • Grøn salat
    med sennepsvinaigrette
    50

  • Bearnaise
    45

Dessert


  • Profiteroles
    vaniljeis & chokoladesauce
    95

  • Creme Brûlée
    90

  • 3 slags ost fra Arla Unika
    sprødt & sødt
    95
  • Ny Østergade 20
    1101 København K
  • +45 70203089
  • info@bistrocentral.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 00:00
  • Tirsdag
    09.00 - 00:00
  • Onsdag
    09.00 - 00:00
  • Torsdag
    09.00 - 01:00
  • Fredag
    09.00 - 02:00
  • Lørdag
    09.00 - 02:00
  • Søndag
    10.00 - 23:00

Sovino Brands Logo
Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat